Din kurv er opdateret
Din kurv bliver automatisk opdateret.
Anvendelse
*** D-A-CH (German Nutrition Society, Austrian Nutrition Society, Swiss Society for Nutrition Research, Swiss Nutrition Association).
Indeholder
Ingredienser: Vand, maltodextrin, vegetabilsk olie, mælkeprotein, sakkarose, hvededextrin, inulin (fra cikorie), aromastoffer, cellulose, mineraler, emulgatorer (sojalecithin, E 471), vitaminer (vitamin A med fi ske gelatine), sporstoffer og andre næringsstoffer. Derudover i smagsvarianten chokolade: fedtreduceret kakaopulver og stabilisatorer (E 460, E 466, E 407). I smagsvarianten jordbær: glucose og surhedsregulerende middel (E 330). I smagsvarianten vanille: surhedsregulerende middel (E 330).
Fedtkilder: Solsikkeolie, rapsolie.
Proteinkilde: Mælk.
Kulhydratkilder: Maltodextrin, sakkarose.
Fiberkilder: Hvededextrin, inulin, cellulose (kakaopulver i chokolade).
Indhold pr. 100 ml | |
Energi | 150 kcal / 630 kj |
Protein | 5,6 g |
Kulhydrater | 17,8 g |
- heraf sukkerarter | 5-6,4* g |
- heraf enkeltumættet fedt | 3,8 g, 3,7 g |
- heraf flerumættet fedt | 1,6 g |
- ω6/ω3 ratio | 2,6:1 |
- heraf kolesterol | ≤ 4 mg |
Fibre | 2 g |
Salt (Na x 2,5) | 0,2 g |
Vand | 78 ml |
Osmolaritet | 390-440* mosmol/l |
Osmolalitet | 510-580* mosmol/kg H2O |
Mineraler og sporstoffer: | |
Natrium | 80 mg, 85 mg** (3,5-3,7 mmol) |
Kalium | 135 mg, 140 mg** (3,5-3,6 mmol) |
Klorid | 100 mg (2,8 mmol) |
Calcium | 135 mg, 130 mg** (3,2-3,4 mmol) |
Magnesium | 21 mg, 24 mg** (0,9-1,0 mmol) |
Fosfor | 80 mg, 85 mg** (2,6-2,7 mmol) |
Jern | 2 mg |
Zink | 1,5 mg |
Kobber | 300 mikg |
Mangan | 0,4 mg |
Jod | 30 mikg |
Fluor | 0,2 mg |
Krom | 10 mikg |
Molybdæn | 15 mikg |
Selen | 10 mikg |
Vitaminer og andre næringstoffer: | |
Vitamin A | 120 mikg RE |
ß-karoten | 300 mikg RE |
Vitamin D3 | 2 mikg |
Vitamin E | 3 mg |
Vitamin K1 | 17 mikg |
Vitamin B1 | 0,2 mg |
Vitamin B2 | 0,3 mg |
Niacin | 3 mg / 4 mg NE |
Vitamin B6 | 0,3 mg |
Vitamin B12 | Vitamin B12 |
Pantotensyre | 1,2 mg |
Biotin | 7,5 mikg |
Folsyre | Folsyre |
Vit. C | 15 mg |
Kolin | 27 mg |
Energifordeling (E%): | |
Protein 15%, fedt 35%, kulhydrater 47,3%, fibre 2,7% |
*afhængig af smagsvariant **smagsvariant Chokolade
Opbevaring
Opbevares ved stuetemperatur. En åbnet flaske kan opbevares 24 timer i køleskab.