Sport

Sportstape

Nulstil
Filter
Luk

Sportstape

Motion er sundt. Vi hører det igen og igen. Men nogle gange går det galt. En sportsskade kan ramme alle, så omend du allerede har fået lidt skavanker eller gerne vil forebygge selvsamme, så er sportstape måske noget for dig? Læs mere herunder om hvad sportstape er, samt hvilke typer du kan finde på dit lokale apotek. 

Hvad er sportstape?

Sportstape anvendes til støtte af både led, sener og muskler - enten forebyggende eller som behandling af eksempelvis sportsskader. På dit lokale apotek og her på Apoteket-online.dk kan du eksempelvis finde Jasper Sports Tape, der er med til at støtte og fiksere i forbindelse med udøvelse af sport. Tapen er lavet af 100% bomuld og indeholder bl.a. mineralsk harpiks. 

Hvad er forskellen på vores kinesiotape og sportstape?

Kinesiotape og sportstape kan bruges både som et forebyggende middel eller til behandling af muskler og led ved akutte sportsskader. Kinesiotape er dog mere elastisk end fast tape, der oftest bruges ved akutte skader som omvridning. Desuden har kinesiotape en løsere vævning og et større indhold af elastiske fibre, der giver mere bevægelighed. 

Hvor længe må man bruge sportstape og kinesiotape?

Hvor længe du må bruge kinesiotape og sportstape kan variere fra person til person og fra skade til skade. Helt generelt så virker begge former for tape, så længe de sidder på huden. Normalt så kan sportstape og kinesiotape sidde fast 2-5 dage alt efter, hvor tapen sidder. Rundt om knæet holder tapen måske ikke helt lige så lang tid som langs rygraden, da der er mere bevægelse i knæet end i rygraden. Bliver huden på noget tidspunkt irriteret, bør du stoppe brugen og rådføre dig med en læge eller en fysioterapeut. 

Køb kvalitets sportstape og kinesiotape fra Apoteket-online.dk

På dit lokale apotek og her på Apoteket-online.dk kan du finde et bredt udvalg af både sportstape og kinesiotape. Prøv eksempelvis Jasper Kinesiologi Tape - en elastisk tape, der bruges til behandling, genoptræning og forebyggelse af skader. Tapen yder både dynamisk og aktiv støtte, mens den korrigerer ubalancer i muskulaturen og forbedrer kontrollen af bevægelser. 

Hvilke typer af sportstape kan man købe?

Alt efter hvilken skade du enten prøver af forebygge, behandle eller genoptræne efter har du brug for forskellige former for sportstape. Herunder har vi samlet et lille overblik over de forskellige typer, du kan finde på apoteket. 
  • Selvklæbende bandage som bl.a. Jasper FlexTape, der er lavet af bomuld. En selvklæbende bandage til behandling af sportsskader eller til fastholdelse af ispose.
  • Elastisk kinesiotape der er ekstra elastisk og indeholder en løsere vævning.
  • Almindelig sportstape der ikke er helt så elastisk, men som derimod kan immobilisere led, hvis du eksempelvis skulle være så uheldig at have vredet om.
Er du i tvivl om, hvilken form for sportstape, der er den rigtige for dig, så kom endelig forbi dit lokale apotek, hvor det dygtige personale bag skranken står klar til at hjælpe dig i den rigtige retning. 

Opnå smertelindring og stabilitet med sportstape til ømme led og muskler

Har du brug for en sportstape til ømme led og muskler, så er AM Sportstape Latexfri måske noget for dig? AM Sportstape Latexfri er en uelastisk hvid sportstape, der kan anvendes ved muskelsmerter, ledsmerter og til at immobilisere led ved sport. Tapen har en stærkt hæftende, hudvenlig klæbemasse, der applikeres direkte på huden, og så er den desuden latexfri. Sørg altid for at huden er ren og tør, når tapen sættes på. For at lette håndteringen kan tapen rives over på både tværs og på langs, og så findes den endda i to forskellige størrelser. 

Optimal fod- og ankelstøtte med kinesiotape til genoptræning og forebyggelse af skader

Fødderne er næsten altid aktive og i bevægelse. Derfor er en elastisk tape, som Jasper Kinesiologi Tape, ideel til både forebyggelse, behandling og genoptræning af bl.a. sportsskader i fødderne. Tapen aflaster foden og/eller anklen og reducerer samtidig både irritations- og smertetilstande. 

Maksimal støtte og stabilitet til din skulder med vores kinesiotape

Spiller du badminton, tennis eller en anden form for ketsjersport, så er du ekstra udsat for sportsskader i skulderen. Derfor kan det for nogle være en god ide at forebygge eventuelle skader med en kinesiotape, der giver maksimal støtte og stabilitet til din skulder. Se det store udvalg af kinesiotape i alle former og farver på dit lokale apotek samt her på Apoteket-online.dk 

Sportstape til skulder: Få balance mellem stabilitet og komfort i din træning

Er du sportsudøver eller udøver du hård fysisk aktivitet, hvor du har brug for ekstra stabilitet til at fiksere og støtte muskler, led og sener? Så skal du måske prøve Jasper Brun Sportstape med ekstra stærk klæbeevne. En uelastisk tape, der er perforeret, hvilket tillader huden at ånden gennem tapen. Desuden adskiller den sig fra den almindelige hvide sportstape ved at have en højere klæbeevne og højere styrke i tapematerialet. 

Sportstape til knæ giver støtte, beskyttelse, stabilitet og smertelindring til aktive ben

Vidste du at sportstape udover at øve både statisk og dynamisk støtte til eksempelvis dine knæ, også forbedre blod- og lymfecirkulationen, således at kroppens naturlige heling forbedres? Jasper Kinesiologi Tape er desuden både hud- og allergivenlig, og så kan den hurtigt fjernes smertefrit og uden at efterlade taperester på huden. 

Har du tvivl eller spørgsmål er det altid en god ide at spørge en fagperson til råds. Hvordan anvender jeg kinesiologi tape til skulderen? Kan man få sportstape til foden? Hvilke typer sportstape har apoteket? Du må aldrig gå på kompromis, når det handler om din sundhed. Spørg hellere på apoteket en gang for meget end en gang for lidt. Du kan komme direkte ind fra gaden og tale med en sundhedsfaglig, der både har uddannelsen og erfaringen til at rådgive dig.