Ansigt

Dagcreme

Nulstil
Filter
Luk

Dagcreme

Vidste du, at huden er kroppens største organ? For det første er huden et sanseorgan, der kan mærke kulde, varme, smerter og tryk. For det andet er huden en tovejs-barriere. Huden forhindrer nemlig vandet i din krop i at fordampe, samtidig med at uvelkomne gæster som virus, bakterier og andre mikroorganismer ikke kan komme ind. Pointen er, at huden er et yderst vigtigt organ, og derfor skal vi huske at passe på huden. Den skal beskyttes for miljø, vind og vejr og så skal den have tilført fugt. Både om sommeren og om vinteren!

Hvorfor bruge dagcreme?

Naturligvis virker en barriere bedst uden rifter, skrammer og huller. Derudover er den en fordel hvis barrieren, i dette tilfælde huden på kroppen, også er smidig og elastisk. Derfor prøver de fleste at undgå tør hud, der klør og skæller. Der er altså kun gode grunde til at sørge for, at din hud får al den fugt og næring, den har brug for. En dagcreme kan du komme langt med. Husk at vælge en du synes dufter godt og føles rar på huden, for så er chancen for, at du vedligeholder vanen med en dagcreme større. Husk at du på dit lokale apotek altid er velkommen til at prøve, føle og dufte til apotekets brede udvalg af dagcremer. 

Hvad er forskellen på dagcreme og natcreme?

Mens en dagcreme skal beskytte huden mod de daglige påvirkninger som eksempelvis forurening, toksiner og solstråler, så skal en natcreme tilfører ekstra meget næring, så huden kan genopbygge sig selv, mens du sover. En god dagcreme er let at smøre ud, trænger hurtigt ind i huden og så indeholder den måske endda SPF, så du også er beskyttet for solens stråler. En natcreme er ofte tykkere, og indeholder for det meste mere fedt. Den skal nemlig have så meget næring som overhovedet muligt, så du vågner med flot og smidig hud efter en god nats søvn. 

Genopret hudens naturlige balance med dagcreme til tør hud

Skal man bruge lotion, creme eller salve? Skal jeg finde en, der fokuserer på fugt eller fedt? Har jeg tør eller rigtig tør hud? Jo bedre dine hudplejeprodukter stemmer overens med dine aktuelle behov, desto bedre virker de. På dit lokale apotek kan du få rådgivning om, hvad din hud har brug. Det kan nemlig godt variere på forskellige steder af kroppen. Det vigtigste ved en dagcreme er, at den både beskytter og forbedrer hudbarrieren. Samtidig skal den være let at smøre ud og rar at have på i løbet af dagen. Du kan med fordel prøve Faaborg Marselis Dagcreme SPF30, der er en fugtgivende og beroligende dagcreme med solfaktor, der beskytter huden, mens niacinamid effektiv forebygger synlige aldringstegn og udjævner pigmentforskelle. 

Dagcreme til sensitiv og irriteret hud 

I Danmark har vi et råt vinterklima, hvor kulde, blæst og nedbør kan være hård ved huden. Derudover er solen om sommeren med til at udtørre huden mindst lige så meget som de kolde vintermåneder. Derfor er det vigtigt at pleje ansigtshuden på alle tider af året. Måske har du fra naturens hånd sensitiv og irriteret hud? I det tilfælde er La Roche-Posay Toleriane Sensitive måske noget for dig? Det er en fugtgivende og beroligende creme til både halsen og ansigtet. Den er velegnet til sensitiv hud, og så indeholder den desuden hverken parfume eller alkohol. 

Find den rigtige dagcreme til fedtet hud

Det er selvfølgelig ikke fedt, hvis huden ser for fedtet ud. Det behøver den heldigvis ikke at gøre, selvom du bruger hudplejeprodukter, der indeholder fedt. Det er vigtigt for huden at få fedt, hvis den skal forblive intakt. Måske leder du efter en dagcreme, der kan tilføre huden fedt, men ikke ønsker, at huden skal se fedtet ud efter påføring. Så kan du med fordel prøve Ducray Keracnyl Serum, der modvirker både fedtet og uren hud og har en anti-age effekt. Serumen har desuden en ikke-fedtende konsistens, og så er den ekstra velegnet til under make-up.

Oliefri dagcreme

Døjer du med fedtet og olieret hud, så kunne det måske være en ide at udforske muligheden for en matterende fugtighedscreme, der samtidig mindsker talgproduktionen i huden. Et eksempel kunne være Aco Spotless Daily Face Creme. En fugtgivende gelcreme, som beroliger og blødgør huden efter den daglige rensning. Cremen indeholder mættende ingredienser, som absorberer overflødigt fedt og efterlader huden mat, glat og frisk. Tilmed er dagcremen fri for parfume!

Dagcreme med farve

Kunne du tænke dig en dagcreme med en lille smule farve, der reducerer synligheden af rødme og gør huden mere ensartet? Så har vi her samlet et par forslag til netop dette: 

Beskyt din hud mod skadelige UV-stråler, brug dagcreme med solfaktor (SPF)

Isoleret set er UV-stråler fra solen det, der spiller den største rolle i forhold til aldringer i huden. Det kaldes derfor også fotoaldring. Symptomerne indeholder bl.a. tab af den naturlige glød i huden, pigmentforandringer, forstørrede hudporer, uensartet hudstruktur, synlige kar og rødme. Man kan dog ikke helt undgå solens stråler, og det skal man heller ikke nødvendigvis. Til gengæld skal man beskytte sig for dem efter bedste evne. Derfor er en ansigtscreme med SPF en rigtig god investering i huden. La Roche-Posay Pigmentclar UV SPF30 dagcreme med solfaktor er en dagcreme med SPF30. Dagcremen er desuden velegnet til personer med sensitiv hud og pigmentforandringer. 

Allergivenlig dagcreme uden parfume og parabener

Din hudplejerutine og tilhørende hudplejeprodukter handler ikke kun om at se godt ud, selvom den kosmetiske effekt selvfølgelig er et plus. Hudpleje handler til gengæld også om din sundhed. Har du allergi og leder du derfor efter en allergivenlig ansigtscreme, så kan vi her på apoteket anbefale Decubal Face Creme. Den indeholder hverken parfume eller parabener. Cremen er mild og fugtgivende og så er den ekstra god til den tørre hud. Decubal Face Cream er tilmed også Allergy Certified. 

Dagcreme er også til mænd

Sund hud er altid pænere end hud, der mangler fugt og/eller næring. Dette gælder både for mænd og kvinder. Heldigvis har apoteket hudpleje til alle - også til dig, der bare vil have god og ærlig kvalitet til en fornuftig pris uanset, om du er mand eller kvinde. Apotekets Mænd Sensitiv Ansigtscreme 24T er udviklet til mænd med sensitiv hud. Cremen har 24 timers plejende og fugtgivende effekt, så én daglig påføring er nok - men ansigtscremen kan påføres både morgen og aften, hvis man ønsker det.

VIND Månedens Hudplejeserie til en værdi af 1.000 kr. 🎉

Tilmeld dig vores Medlemsklub og deltag samtidig i konkurrencen om produkter til 1.000 kr. Vinderen findes den 1. i hver måned og kontaktes direkte.

Køn

Jeg samtykker til, at Apoteket-online.dk må kontakte mig via e-mail og sms med gode tilbud på produkter, gode råd, samt information om kampagner, konkurrencer, arrangementer og nye kundetiltag. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde igen. Se vores betingelser for samtykke her.

VIND Månedens Hudplejeserie til en værdi af 1.000 kr. 🎉

Tilmeld dig vores Medlemsklub og deltag samtidig i konkurrencen om produkter til 1.000 kr. Vinderen findes den 1. i hver måned og kontaktes direkte.

Køn

Jeg samtykker til, at Apoteket-online.dk må kontakte mig via e-mail og sms med gode tilbud på produkter, gode råd, samt information om kampagner, konkurrencer, arrangementer og nye kundetiltag. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde igen. Se vores betingelser for samtykke her.

Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay