https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/655_c09f984b-9631-47d4-804e-b4842545590e
Sebamed

Sebamed Clear Face Care Gel

50 ml

Produktbeskrivelse

Varenummer: 218869
Plejende og fugtgivende ansigtsgel uden fedt til behandling og forebyggelse af uren hud med bumser og hudorme. Gelen tilfører fugt uden at fedte, beroliger irriteret hud og fremmer hudens fornyelse/genopbygning samt hudens evne til at binde fugten.

Huden tilføres fugt, så hudbarrieren bevarer sin elasticitet og smidighed. Gelen modvirker samtidig urenheder og dæmper rødme og irritation.

Produkterne er dermatologisk testet.

Bumser forårsages af betændte talgkirtler i huden og er mest almindelige i teenageårene, hvor talgproduktionen stiger, men voksne kan også rammes af bumser og uren hud. Sund hud med en pH-værdi på 5,5 skaber et miljø, hvor de bakterier, der forårsager bumser, ikke kan trives.

Sebamed Clear Face produkterne har en pH-værdi på 5,5, hvilket hjælper huden med at genopbygge og stabilisere sin naturlige beskyttelsesbarriere.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse
Bruges i ansigtet morgen og aften efter rengøring med Clear Face renseskum og ansigtsvand. Bruges i hele ansigtet morgen og aften. Du kan få hjælp til bekæmpelse af uren hud med bumser og hudorme ved at bruge Sebamed renseskum (Deep Cleansing Foam), ansigtsvand (Deep Cleansing Facial Toner) og fugtgivende gel (Moisturizing Care Gel). Du kan også supplere med Anti-Spot Gel på de mest udsatte områder. Husk at være ihærdig med din daglige hudpleje - det kan godt tage noget tid, inden du kan se resultaterne!
Indhold

Allantoin - tilfører fugt, blødgør og bidrager til at genopbygge hudbarrieren.

Panthenol - stimulerer hudens fornyelse, tilfører fugt og beroliger huden.

Hyaluronsyre - fugtighedsbevarende og hudplejende og øger hudens evne til at binde fugten.

Aloe vera - beroliger rød og irriteret hud.

Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.