Herrens Mark

Regoros

1 l

Produktbeskrivelse

Varenummer: 223087
REGOROS® er et medicinsk ernæringspræparat, og er specielt beregnet til kvinder med osteopeni. REGOROS® har dokumenteret virkning specifikt til dette formål. Produktet er fermenteret rødkløver til ernæringsmæssig bevarelse af knoglemasse. Rødkløver indeholder de aktive plantestoffer isoflavoner. Isoflavoner fra fermenteret rødkløver, kan benyttes til ernæringsmæssigt understøttende bevarelse af knoglemasse, da det netop er et fald i kroppens østrogenproduktion der gør at kvinder før, under og efter overgangsalderen er mere tilbøjelige til at udvikle osteopeni.
Produktet er klassificeret som en fødevare til særlige medicinske formål.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Dosering
Anbefalet daglig dosis: 50ml to gange dagligt, gerne i forbindelse med et måltid. Hvis du glemmer en dosis, skal du ikke fordoble den følgende dosis, men blot fortsætte med den normale dagsdosis. For at sikre en ensartet dosering skal produktet altid omrystes før brug.
Indhold
IndholdPr. portion (50 ml)Pr. dagsdosis (100 ml)
Isoflavoner30 mg60 mg

Ingredienser: mælkesyregæret rødkløversaft (Trifolium pratense L.)*, fermenteret gennem tilsætning af mælkesyrebakterier. Tilsat podekultur (fremstillet af gulerødder* og salt) * fra økologisk jordbrug.

Vær opmærksom på
Opbevares ved stuetemperatur. Holdbarhed efter åbning: 3 måneder. Efter åbning kan ekstraktet med fordel opbevares på køl, da det smager bedst koldt. Produktet bør anvendes under lægelig overvågning. Produktet er ikke egnet til at være eneste ernæringskilde. Produktet egner sig kun til kvinder før, under og efter overgangsalderen.
100% danskejet

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.