https://asset.productmarketingcloud.com/api/assetstorage/655_c95b36db-915f-4211-9122-e4a534ed0795
Seagull

Seagull Pandetermometer Det306

Medicinsk udstyr

Produktbeskrivelse

Varenummer: 224194
Seagull Pandetermometer DET306 ligger godt i hånden og kan anvendes let og hygiejnisk af hele familien. Måling med Seagull Pandetermometer kan ikke mærkes, så det er meget anvendeligt til blandt andet sovende børn eller personer, som ikke bryder sig om at få målt temperatur.

Med kun 2 knapper er det nemt at bruge, og det betjenes let med én hånd. Termometeret giver et måleresultat efter kun 1 sekund og har en måleafstand på 1-3 cm. Kommer med farvet baggrundslys, som indikerer, hvordan temperaturen ligger.

Den interne hukommelse rummer op til 10 målinger med både dato og klokkeslæt. Pandetermometeret måler kroppens temperatur via en infrarød stråle direkte mod huden i panden. Den målte refleksion oversættes til kropstemperaturer, som vises på det oplyste display.

Anvendelse af pandetermometeret er en let og pålidelig metode til temperaturmåling. Temperaturer kan nemlig hurtigt konstateres ved måling i panden. Termometeret kan også benyttes til at måle genstandstemperaturer.
Vis mere Vis mindre

Godt at vide

Anvendelse
Tryk på tænd-knappen. Displayet viser alle ikoner, mens det gennemfører en kontrol. Når displayet er nulstillet, og der lyder et bip, er apparatet klar til måling. Placér termometeret midt på panden over næseryggen i en afstand af 2-3 cm og tryk på start-knappen. Termometeret skal holdes på dette sted, til der lyder et bip. Aflæs temperaturen på displayet. Tryk på tænd-knappen eller vent et minut, til apparatet slukker.
Vær opmærksom på
Apparatet skal opbevares tørt og uden for børns rækkevidde. Seagull Healthcare anbefaler, at man kender sin normaltemperatur, da det varierer meget fra person til person og afhænger af, hvor på kroppen man måler. Det er derfor hensigtsmæssigt, at man måler sin temperatur, mens man er rask. Dette vil betyde, at man kan give sin læge nyttig information i tilfælde af sygdom.
Nem og sikker betaling med bl.a. MobilePay

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.

Har du brug for vejledning?

Spørg os gerne, hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige produkt.